top of page

MEDLEMSKAP

För att bli medlem eller om man redan är medlem i Rfrk gäller följande: Att hjälpa till vid ridskolans evanemang som ger extra tillskott till ridskolans ekonomi/budget, och att finansiera licenskostnaderna.
Att stötta klubben vi städdagar och arbetsdagar för att göra det praktiska arbete som vi inte har råd att köpa tjänster för i det vardagliga arbetet på klubben.
När det gäller medlemmar som tävlar vill vi har hjälp att anordna en lokal tävling per år för ponny eller storhäst. Vi vill också ha hjälp att ordna lite klubbtävlingar och framförallt så hoppas vi att alla tävlande ryttare tävlar på klubbens hemmatävlingar om möjlighet finns.
När det gäller att vara en tävlingsryttare för klubben så kräver klubben, ett gott horsemanship och sportsmanship. Innebär att alla ryttare ska vara ett gott ansikte för klubben, vi tänker på vårt uppträdande och bemötande på dom olika tävlingsplatser där vi vistas och hästens hälsa alltid ska sättas i prioritet oavsett tävlingsresultat för dagen.
Ditt medlemskap löser du genom att betala in den aktuella årsavgiften (se flik anläggning/avgifter) med namn och person nr till RFRK bg:302-3199.
Sist vill vi från Rfrk påminna om att ALLA kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket!

bottom of page